Det siger vores kunder og leverandører om os

Det er altid sjovere, når andre roser én - så behøver man ikke gøre det selv...

Veri Center, Risskov

”ADK Teknik er simpelthen suveræne. De står for skalsikring, låse og alarmer i flere butikker hos os, og de løser enhver opgave hurtigt og fleksibelt.”

Michael Kaufmann
formand for centerforeningen

LÆS CASE OM VORES ARBEJDE I VERI CENTER HER >>

Helios Teatret i Fåborg

"Helios Teatret er både en biograf, en cafe og kulturhus ejet af Faaborg Kommune. Vi har op imod 150 frivillige, der skal kunne komme og gå i huset, og derfor har vi fået ADK Teknik til at installere et meget fleksibelt låsesystem med adgangskontrol med brikker. Det er meget lettere at holde styr på end nøgler.

Når vi har behov for hjælp, så er det bare at ringe til Jim eller Thomas. De er gode at tale med og meget servicemindede, og de holder altid de aftaler, vi laver. For eksempel kan jeg bare ringe til dem, hvis jeg er i tvivl om noget med vores system - så hjælper de mig over telefonen. De er altid hurtige og præcise, og vi er helt bestemt meget tilfredse med samarbejdet med ADK Teknik."


Kaj Foged
næstformand

”Udelukkende positive erfaringer”

”Vi har udelukkende positive erfaringer med ADK Teknik. De er især gode til at gå ind i specialopgaver, hvilket er noget af det, der skille dem ud fra så mange andre. De formår at integrere forskellige systemer og få dem til at virke uafhængigt af hinanden”.

Lars Nørgaard
Nomex Scandinavia A/S

CARMA Car, Aarhus

"ADK Teknik giver os altid ærlig og seriøs rådgivning. Vi får perfekt service og en optimal løsning til gode priser. De er hurtige, holder deres frister, de stopper ikke før det virker, og dialogen er altid meget ligefrem og direkte."

Anders Fyllgraf
Indehaver

”Proaktive og passionerede”

"ADK Teknik er et meget professionelt firma, der altid går langt og nogle gange også lidt længere for at sikre den optimale løsning – også hvis det skal koste dem lidt ekstra. Jim og hans folk vælger ofte et bedre produkt end det bestilte, hvis de mener, kunden kan få en bedre løsning på den måde. ADK Teknik er både meget proaktive og utroligt passionerede om deres arbejde, og det tror vi da, at kunderne også kan mærke."

"Det er en fornøjelse for en producent at have en partner som dem. ADK Teknik er aldrig bleg for at prøve noget nyt og få det til at fungere – man kan sige, at de har en ægte pionerånd. Vi har også oplevet, at ADK Teknik har taget os med ud til slutkunder for at sikre kunden den bedst mulige overdragelse."

Thomas Risager
Country Sales Manager, Vanderbilt International Denmark

www.vanderbiltindustries.com/

AGA, Taulov

"ADK Teknik er kompetente og stiller altid op, når der er brug for dem, og samarbejdet er godt. De er venlige og kompetente folk, der altid strækker sig langt for at finde den rigtige løsning."


Torben Eriksen
Daglig leder

LÆS CASE OM VORES ARBEJDE FOR AGA I TAULOV HER >>

MyreExpressen

"ADK Teknik sagde allerede fra begyndelsen ærligt, at det ikke var sikkert, at de kunne matche prisen hos de store - men at de var sikre på, at de kunne lave en bedre løsning til os. Det kunne de også. Vi sætter stor pris på deres ærlige og ligefremme facon og deres måde at løse tingene i en fart. De er oprigtigt interesserede i at give os den bedste løsning og den bedste service, og det har vi fået."

Lars S. Nielsen
MyreExpressen Kolding

LaserTryk A/S

"Vi fik ADK Teknik til at overtage alarminstallationen på tre af vores bygninger. ADK Teknik er nemme at tale med, og de reagerer hurtigt, når vi har behov for at komme i kontakt med dem. En af de måder, de gjorde overgangen nem for os, var at sørge for, at vi kunne beholde vores gamle koder. Det er en stor fordel, når man har mange medarbejdere."

Nicky Pedersen
IT-administrator