Ny sikringskonsulent hos ADK Teknik

Mik Andersen er netop blevet ansat hos ADK Teknik i Højbjerg ved Aarhus som sikringskonsulent. Mik er en erfaren sælger med mange års erfaring fra salg af IT-services og sikkerhed på det skandinaviske marked.

Siden 4. april har ADK Teknik haft en helt ny sikringskonsulent på holdet: Mik Andersen, som fremover vil tage sig af salg til virksomhedskunder primært i Syd- og Sønderjylland. Mik har base i Taulov og vil sammen med den øvrige stab i ADK Teknik varetage salg og teknisk support til nye og eksisterende kunder i regionen.

Mik Andersen har kendt til ADK Teknik i årevis og har altid opfattet firmaet som en seriøst og professionel leverandør. Mik fortæller: ”ADK Teknik står for professionalisme og markedets bedste service. Det er kunden, der er i fokus. Vi overlapper her i virksomheden – teknikere, montører og konsulenter arbejder alle sammen om at levere det, som kunden har behov for. "

Det giver et solidt grundprodukt og nogle langvarige kundeforhold. Samtidig med det har vi virkelig gode leverandører, der leverer de bedste produkter på markedet for alarm og sikkerhed, og det er med til at gøre ADK Teknik til et spændende sted at være.”

Mik Andersen lægger stor vægt på, at alle parter i et kunde-leverandørforhold skal føle sig som vindere: ”Det gælder om langvarige forhold, der bygger på tillid. Det har ADK Teknik altid været gode til, og det vil også være min tilgang til jobbet,” siger han og slutter med en invitation:

”Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres alarm og sikringsløsning – første møde er altid gratis. Så mød os og giv en kop kaffe, så giver vi jer god rådgivning!”

Man kan kontakte Mik Andersen på tel.: 4251 8899 eller på mik@adkteknik.dk.

Hvad siger medarbejderne?