Seriøs og ligetil

ADK Teknik er din leverandør af sikkerhedsløsninger i hele Danmark. Vi er specialister i adgangskontrol, alarm overvågning og låsesystemer til private og offentlige virksomheder - store som små, lokale eller internationale. Vi er kendt for altid at kunne finde den bedste løsning til den bedste pris - og for hurtig og personlig service hver eneste gang.

Vi tilbyder også alarmsystemer til private boligejere - ring til os, så finder vi en løsning, der passer. 

Sikkerhed er en tillidssag

Du skal kunne stole på din leverandør, når det handler om at beskytte dine værdier og dine medarbejdere. Derfor gør vi alt, hvad vi overhovedet kan, for at finde den rigtige løsning og for at servicere dig på allerhøjeste niveau.

Kun tilfredse kunder

De værdier, vi lægger i vores arbejde hver dag, betyder også, at vi kun har tilfredse kunder. Vores medarbejdere er veluddannede og erfarne installatører og sikkerhedseksperter, der kender de tekniske muligheder til bunds og altid kan skabe en løsning, der passer til dit behov.

Vi holder ord, vi holder vores aftaler, og vi tilbyder kun de teknisk bedste løsninger på markedet. Og det giver resultater, både for os og for vores kunder. Vi vil fremfor alt hellere miste penge end troværdighed.

No problem!

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Når du ringer til os, vil du opleve, at vi altid kan finde en løsning, uanset hvad du måtte have af ønsker.

Vores vigtigste opgave er at gøre vores kunder tilfredse og yde Danmarks bedste service, og vi arbejder benhårdt på at gøre os fortjent til din tillid.