ADK Teknik står for sikkerhed og tryghed hos AGA i Taulov

Nogle industrianlæg kræver mere sikkerhed end andre. Det gælder især de såkaldte SEVESO-virksomheder, hvor det er vigtigt, at der er kontrol med alle, der kommer og går på området.

AGA’s anlæg i Taulov er et af de steder, hvor adgangskontrol er vitalt – og det er ADK Teknik, der leverer løsningen.

AGA er Nordeuropas førende industrigasselskab og den foretrukne partner for kunder på tværs af en lang række brancher.

Selskabet har et omfattende program af industrigasser, specialgasser, udstyr og teknisk support. AGA er også en af landets største leverandører af LNG og biogas.

På AGAs anlæg i Taulov fremstiller man blandt andet tøris baseret på CO2 – og det er ADK Teknik, der står for installation og servicering af virksomhedens omfattende alarm- og adgangssystemer.

SEVESO-virksomhed med skærpede sikkerhedskrav

AGA i Taulov er en såkaldt kolonne-2 risikovirksomhed (SEVESO-virksomhed), hvor myndighedskravene til sikkerhed på området er meget store.

Det skyldes, at AGA og lignende virksomheder bearbejder og opbevarer store mængder af olie, gas, kemikalier eller andet, som kan medføre alvorlige uheld, hvis noget går galt.

Det betyder, at der stilles helt særlige og meget strenge krav til adgangskontrol – en udfordring, ADK Teknik har taget op.

Torben Eriksen, daglig leder af AGA i Taulov, fortæller: ”ADK Teknik har udviklet en temmelig kompleks adgangskontrolløsning til AGA her i Kolding. Som SEVESO-virksomhed skal vi have 100 % styr på hvem der færdes hvor på vores område, og på hvem der kommer og går. Det har vi nu takket være ADK Tekniks løsning. Her har vi blandt andet opbygget et hierarki over områder, hvor nogle medarbejdere har adgang, og nogle ikke har.”

ADK Teknik som en kompetent og venlig partner

Torben Eriksen er begejstret for samarbejdet med ADK Teknik. ”ADK er kompetente og stiller altid op, når der er brug for dem, og samarbejdet er godt.

De er altid fleksible, og så gør det ikke noget, at de er venlige og kompetente folk, der altid strækker sig langt for at finde den rigtige løsning.”

Teknisk løsning

ADK Teknik har installeret det samlede system med avanceret adgangskontrol, hvor hver medarbejder er udstyret med en personlig brik. Brikkerne skal aktiveres både ved indgang og udgang. Via en terminal eller en app kan ledelsen på den måde holde styr på enhver medarbejders bevægelser, hvilket er en fordel i tilfælde af evakuering.

Som en sjov gimmick har ADK Teknik også installeret et automatisk medarbejdertilfredshedssystem. Der er installeret en læser, hvor der hænger tre brikker – grøn, gul eller rød. Medarbejderne kan registrere deres øjeblikkelige sindsstemning og tilfredshed med arbejdspladsen, hvilket giver ledelsen et godt og anderledes redskab til at reagere, hvis der er problemer.

Kontakt os for et tilbud

Ring +45 71 990 990 eller skriv til os allerede i dag, hvis du har brug for installation, service eller opgradering af adgangskontrol.