STOF & STIL får syet sin sikkerhed hos ADK Teknik

STOF & STIL er en moderne designvirksomhed med 25 butikker i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Butikkerne findes så langt nordpå som i Trondheim og så langt sydpå som i München og er venlige, lyse forretninger, hvor varerne skal præsentere sig så pænt som muligt – og hvor der skal være styr på sikkerheden døgnet rundt.

Efter den spæde begyndelse i Herning i 1980’erne er Stof & Stil i dag Danmarks førende kæde inden for design og håndarbejde, som navnlig henvender sig til de mange, der gerne vil skabe modetøj derhjemme, og derfor tilbyder Stof & Stil alt i sytilbehør, mønstre, hobbyartikler og selvfølgelig metervarer af enhver slags – meget af det fremstillet specielt til Stof & Stil.

Som en butikskæde med aktiviteter i flere lande og i mange byer er det vigtigt at have en alarm- og låseløsning, der er ens fra sted til sted.

Det gør det lettere at servicere fra hovedkontoret, og det gør det også lettere at etablere nye forretninger, fordi løsningen er klar til at blive rullet ud i en fart og kan skaleres.

En hurtig og fleksibel leverandør af sikkerhed

Jan Stausholm, IT-chef, Stof & Stil A/S, fortæller:

”Vi bruger ADK Teknik til adgangskontrol i alle vores butikker. I butikkerne bruger vi deres systemer med både en adgangsbrik og en personlig adgangskode til medarbejderne, så der altid er helt tjek på hvem der kommer og går, hvornår.

Vi har også hyret dem til at stå for sikkerheden i form af både adgangskontrol og alarmer på vores hovedsæde i Birk. Med 25 butikker i Norden og i Tyskland er der en del at holde styr på, og ADK Teknik er en vigtig partner for os i det arbejde.

Samarbejdet med ADK Teknik går mange år tilbage, mindst 15 år eller mere. Der er ingen tvivl om, at vi er rigtig godt tilfredse med samarbejdet. De er altid tjenstvillige, hurtige og fleksible, og vi kan få fat i dem døgnet rundt. De er virkelig på 24/7, og det er en god tryghed at have i baghånden for os. Så vi har kun godt at sige om dem!”

Den tekniske løsning

Stof & Stil ­­­­har fået installeret adgangskontrol og låsesystemer i samtlige forretninger i kæden i både Danmark, Norge, Sverige og i Tyskland. På hovedkontoret i Birk ved Herning har ADK Teknik også installeret alarmsystem i værkstederne, hvor Stof & Stil blandt meget andet bygger skæreborde til butikkerne.

Kontakt os for et tilbud

Ring +45 71 990 990 eller skriv til os allerede i dag, hvis du har brug for installation, service eller opgradering af adgangskontrol.